• Reserveren

    Testen

Nazorg met huishoudfolie

Dag 1-3

Laat de folie maximaal 4 uur zitten. Na het verwijderen mag je de tatoeage wassen met een milde ongeparfumeerde zeep. Doe dit met schone handen en lauw water, dep de tatoeage met een schone handdoek droog. Draag de folie alleen op het moment dat deze vies kan worden of in aanraking komt met strakke of pluizige kleding. 

Dag 3-14

Smeer de tatoeage 2-3 keer per dag in met een crème die je is aangeraden door je tatoeëerder. Was de tatoeage elke ochtend en avond met milde ongeparfumeerde zeep. 

Eerste 6 weken na het zetten 

Laat de tatoeage niet weken, denk hierbij aan (zwem)baden of de sauna. Ga niet onder de zonnenbank en vermijd felle zon. Smeer (ook na het nazorg proces) de tatoeage altijd in met factor 50 wanneer je de zon in gaat.

Nazorg met second skin

1-5 dagen

De pleister kan tot maximaal 5 dagen na het zetten blijven zitten. Zit er wondvocht onder de pleister dan laat de pleister vanzelf los of mag je deze er eerder afhalen. Houdt vervolgens de nazorg behandeling met de folie aan.

Het verwijderen

Verwijder de pleister voorzichtig onder warm stromend water. Haal een hoekje van de pleister los, en trek/rol deze voorzichtig tegen de huid aan naar beneden. Volg na het verwijderen de instructies van de folie.