• Reserveren

    Testen

Prikangst

Angst voor naalden? Ik ook!

Het is iets wat ik mensen vaak hoor zeggen. ‘Ik wil heel graag een tatoeage, maar ik ben zo bang voor naalden’. Het klinkt misschien gek, maar dat is geen probleem! Hoe ironisch het ook is, zelf ben ik ook mega angstig voor naalden. Soms ben ik daar stiekem best blij mee, doordat ik goed weet hoe het voelt kan ik goed reageren op klanten die hier last van hebben.

De meeste mensen met prikangst vinden tatoeëren vaak helemaal niet erg! De spanning kan voor de afspraak soms zeker aanwezig zijn, mijn eigen ervaring is dat de minuten voor het tatoeëren vaak spannender zijn dan het tatoeëren zelf. Nadat de eerste streep is gezet, zie je dat de angst wegtrekt, en dat het vaak niet meer uitmaakt of het zetten van die tatoeage nog 10 minuten of uren duurt.

Stap voor stap

Ik vind het belangrijk dat ik nooit over jouw grenzen heen zal gaan. Stap voor stap zal ik uitleggen wat we gaan doen, en ik zal altijd eerst vragen of ik mag beginnen. Mocht je er nog niet klaar voor zijn doen we gewoon rustig aan, jij bepaald wanneer we starten.

Prikangst kan zich in meerdere manieren uiten, sommige mensen raken in paniek of worden duizelig. Vind je het prettiger om dan plat te liggen is dat natuurlijk geen probleem, geef vooral aan wat je voelt en waar je behoefte aan hebt! Mocht je soms last hebben van duizeligheid, zorg er dan voor dat je iets te eten of drinken bij je hebt met suiker, dit kan goed helpen!

Wil je jouw zenuwen graag even delen, laat het me weten! Je kan bij het maken van je afspraak alvast aangeven dat je prikangst hebt. Het helpt soms bijvoorbeeld om vooraf een belafspraak in te plannen zodat je vragen te kunnen stellen en of je zorgen te kunnen uiten. Dit zeker geen probleem!

Ik vind niks gek en vind het voornamelijk belangrijk dat jij je goed op je gemak voelt wanneer je hier binnen komt!
Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen pagina.