• Reserveren

    Testen

★★★★★ 

Vandaag bij Denise geweest voor 3 tatoeages. Via whatsapp contact gehad over de ontwerpen. Toen ik aankwam werd ons een kopje koffie of thee aangeboden en voelde ik me meteen op mijn gemak. We hebben voordat we begonnen met tatoeëren nog kleine aanpassingen gemaakt aan een tatoeage.

Zelf heb ik al 3 tatoeages en deze heb ik bij 2 andere tatoeëerders laten zetten. Beide een mindere ervaring en/of niet naar wens gezet. Dit was een compleet andere en nieuwe ervaring. Ik voelde me erg op mijn gemak en kon op een fijne manier duidelijk maken wat ik precies wilde.

Voordat Denise begon met tatoeëren hebben we goed de mogelijkheden doorgenomen en vroeg ze bij iedere tatoeage of ze mocht beginnen. Daarnaast heeft Denise nog naar een van mijn huidige tatoeages gekeken en deze bijgewerkt.

Ik ben super super blij met het eindresultaat en kom zeker terug voor nog meer creatieve creaties!! Ik ben met een glimlach van oor tot oor naar buiten gelopen! Zeker een aanrader voor degenen die nog twijfelen over hun tatoeage en/of tatoeerder!

Sanne Kuijpers
★★★★★ 

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij Denise. Het wachten was het meer dan waard!! Een mooi ontwerp...gewoon precies wat ik wilde, maar dan nog mooier! En vandaag laten zetten. Goede uitleg, fijne sfeer, erg prettige ervaring. Met een ontzettend mooi resultaat!!! Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan om Denise het werk voor je te laten doen waar ze echt van houdt! Bedankt Denise!!

Kristel Jansen
★★★★★

Heel erg blij en tevreden met de tatoeage die door Denise is gezet. Een spontane en vriendelijke jongedame, hierdoor voel je jezelf meteen op je gemak. Vraag me niet hoe het kan... Ik wou enkele kleine aanpassingen aan de tatoeage die Denise zelf had getekend en ze zet dit deze meteen om in een voorbeeld wat ik in gedachten had. Ze werkt netjes en hygiënisch. Reageert snel en correct via whatsapp. Ze runt een prima bedrijf en ik zal haar zeker aanbevelen als je een tatoeage wil.
Nogmaals ontzettend bedankt!

Anke van Hooijdonk
★★★★★

Ik heb nu vier tattoos, allemaal bij Denise laten zetten. Telkens is het een fijne ervaring geweest, ik voelde me veilig en op mijn gemak en Denise heeft mij heel fijn geholpen waar nodig vanwege naaldenfobie.

Superblij met mijn plaatjes en ik raad Dragonfly zeker aan!!

Rosie the Art Kid
★★★★★ 

Dragonfly Ink in Veldhoven is een fantastische tattooshop die ik ten zeerste zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en vakmanschap. De tattoo van de DeftigeAap is oprecht prachtig geworden. Chapeau!

Allereerst was de sfeer in de shop geweldig. Het was schoon en goed verlicht, en Denise was vriendelijk en gastvrij. Mijn artiest was zeer professioneel en deskundig.

Het uiteindelijke resultaat van mijn tattoo was verbluffend. De deftige aap was perfect weergegeven en het inktwerk was van hoge kwaliteit en zeer gedetailleerd. Ik heb nog nooit eerder zo'n geweldige tattoo gehad en ik ben erg blij dat ik voor Dragonfly Ink heb gekozen.

Kortom, als je op zoek bent naar een tattoo van hoge kwaliteit en een geweldige ervaring wilt hebben, dan is Dragonfly Ink in Veldhoven de plek voor jou. Ik kan deze shop niet genoeg aanbevelen en zal zeker terugkomen voor mijn volgende tattoo.

Mark van den Bogaard
★★★★★

Mijn vriend en ik hebben beiden een prachtige fine line tattoo van Denise op onze armen. Denise is een gezellige, rustige en vooral getalenteerde meid bij wie je je al snel fijn voelt. Denise maakt er echt een prioriteit van dat alles hygiënisch is en ik heb me elk moment op mijn gemak gevoelt. Ik zou zeker nog eens terugkomen en Dragonfly Ink aanraden bij vrienden en familie. Nogmaals mega bedankt!

June Captain 
★★★★★ 

Voor de 3e keer een tattoo laten zetten bij Denise van Dragonfly Ink en wederom tevreden! Denise is een zeer kundige tattoo artist die echt met je meedenkt en je op je gemak stelt. Denise is van alle markten thuis: van heel realistisch tot abstracte fine line tattoo’s, zij kan het! Topper!

Sade Schijf