• Reserveren

    Testen

Over Denise 

Het ontstaan van Dragonfly Ink

Hallo!
Ik ben Denise, eigenaresse van Dragonfly Ink.

Midden in de corona tijd heb ik gekozen om mijn droom te gaan volgen, en te starten met tatoeëren. Veel tattoo shops waren gesloten tijdens deze periode, het was niet eenvoudig om een leerplek te vinden. Uiteindelijk vond ik een geschikte plek, maar een te lange reistijd zorgde ervoor dat deze locatie helaas niet geschikt was voor de lange termijn. Met de steun van vrienden en familie kon ik toch door leren en heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Voornamelijk omdat ik niet stil wilde staan en door wilde gaan. Ik dacht toen nog, ‘dan kan ik na de corona wel weer gaan solliciteren’.

Nooit had ik durven dromen dat het zo snel, zo druk zou worden. Mijn bedrijf betekende al snel alles voor me en het werd me heel duidelijk dat ik nergens anders zou willen werken!

Ik verhuisde naar een grotere locatie in Veldhoven, mijn huidige studio! Hier heb ik alle ruimte om mijn bedrijf goed voort te kunnen zetten.

Op 6 augustus 2021 is Dragonfly Ink officieel geopend, en wat ben ik ongelofelijk blij, trots en dankbaar dat het zo goed loopt. En ik nu iedere dag mensen blij mag maken met mooie kunstwerken, ik doe niets liever!

Waarom ben ik gaan tatoeëren?

Mijn ouders zeggen altijd al; ‘Denise, die tekent al sinds ze een potlood vast kan houden.’ En daar is niets aan gelogen. Zolang ik me kan herinneren doe ik vrijwel iedere dag iets creatiefs. Van tekenen tot schilderen en nog veel meer.

Heel lang was mijn wens om naar de kunstacademie te gaan. Jammer genoeg kon ik daar toch niet mijn draai vinden. Het ging voornamelijk om de verhalen om het kunstwerk heen, wat zeker belangrijk is, maar mijn interesse lag meer bij de techniek van kunst. Iets zo mooi mogelijk kunnen maken. En hier kwam het idee van tatoeëren ook steeds vaker naar voren. Want bij tatoeages is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat alles perfect klopt en naar iemands zin is, de leukste uitdaging die er is!

Ik stopte op de kunstacademie en startte met tatoeëren, dat voelde echt als een enorm avontuur! Dit is nog steeds de beste keuze die ik ooit heb gemaakt! Ondanks dat ik het moeilijk vond om de keuze te maken, omdat bijna iedereen om heen studeerde, ben ik nog iedere dag blij dat ik deze stap heb durven zetten!